Hotell Tamaris på topp-tre liste

I Aftenposten får vi vite hvor norske familier reiser i sommer, og hos Apollo dukker Kroatia opp på en tredjeplass.

Det er leilighetshotellet Tamaris i Tucepi som er Apollos trekkplaster på Makarska-rivieraen i Kroatia. Hotell Tamaris har bare 40 rom, men med sin beliggenhet et steinkast fra stranda, er det vanskelig å ikke trives.

Hotel Tamaris

Selv bodde jeg en uke på Tamaris for halvannet år siden. Vi ble da møtt av – alltid hyggelige og imøtekommende – Dino i resepsjonen. Hotellet tilbyr store rom med høy standard. Rom og hotellområde er rent og ryddig, og hotellet er preget av fred og god stemning.

I leilighetene han man lage mat selv. Dersom du ikke ønsker å spise i spisesalen eller i leiligheten, kan du ta en spasertur langs strandpromenaden mot Tucepi sentrum. Der vil flere muligheter for bespisning åpenbare seg.

Utsikt fra hotel Tamaris

Tucepi og Tamaris passer godt sammen. Ettersom hotellet ligger helt i vestre enden av bukta, vil du oppleve rolige omgivelser samtidig som du kikker rett ned på strandpromenade, strand og det varme Adriaterhavet. Bildet over er tatt fra en av leilighetene på Tamaris. Noe av det som utmerket seg med gjestene på Tamaris var ikke bare at gjestene trivdes –  de hadde gjerne vært der før. Når du først er i Tucepi, har du også kort vei til nabobyene Podgora og Makarska.

Reklamer

One response to “Hotell Tamaris på topp-tre liste

  1. Skal til Tamaris i mai. Har vært der tre-fire ganger før, og stortrives. Masse nordmenn der, men ikke så mange ungdommer.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s